Hem
Kundrespons
Hyr Husbil
Husbilsmodeller
Vanliga frågor
Villkor
Boka / betalning
Kontakta oss

UPPLEV DITT LIVS HUSBILSÄVENTYR


Att hyra husbil är det verkligt bra sättet att se och uppleva USA. Ni reser i er egen takt och kan själva välja de platser ni vill besöka. Vägarna i USA är breda och trafikrytmen lugn och behaglig. Husbilen är en bil och husvagn i ett. Den är lätt att köra både på motorvägar och på mindre, krokiga vägar. Det finns gott om campingplatser,
 , att välja mellan. Med husbilen väljer ni ert eget USA, har tid att se mer, uppleva mer samtidigt som ni spar pengar genom att slippa utnyttja hotell och restauranger. Nu kan ni hyra husbil i USA förmånligt och tryggt via Husbilsresor. Vi representerar ett av USA:s största uthyrningsföretag med flera hundra husbilar i sin uthyrningsflotta. Ni har möjlighet att välja mellan fyra olika modeller och 8 platser runt hela USA för upphämtning och avlämning av husbilen och det behöver inte vara på samma ställe! Flyg till exempel till New York, hämta husbilen, krossa hela kontinenten och lämna tillbaka bilen på någon av depåerna på den amerikanska västkusten.
Det är billigare än du tror att husbilssemestra i USA. Ju tidigare du är ute med din förfrågan desto större är chansen att vi ska kunna erbjuda en husbil helt enligt dina önskemål.  

Sök fram bästa pris och boka din husbil i USA

Nedan kan ni enkelt jämföra priset från olika husbilsuthyrare i USA. Följande företag ingår i prisjämförelsen: Cruise America, El Monte RV Rentals, Moturis, Road Bear RV Rentals, Apollo Motorhome Holidays, Star RV och Britz. Välj den aktören som passar er bäst och klicka er vidare för att boka. 

 

Prislista - USA
Boston
Denver
Las Vegas
Los Angeles
New York
Orlando
San Francisco
Seattle